AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiți | 
 

 [PHP] Strlen

In jos 
AutorMesaj
Kenny
Sponsor
Sponsor
avatar

Mesaje : 1077
Data de inscriere : 07/05/2008
Varsta : 28
Localizare : Liberty City

MesajSubiect: [PHP] Strlen   Joi Oct 16, 2008 2:50 pm

Salut!
In acest mini-tutorial iti voi explica comanda STRLEN
Aceasta comanda vine de la String length (lungimea sirului) si de sigur va numara nr de caractere intre "" (ghilimele)

Ex :
Citat :

echo strlen("Chisinau");

Ce am facut cu verde este comanda si ce am facut cu rosu este acel sir pe caruia ii va afla nr de caractere.

Si in final, va afisa numarul 9

Nu uitati de tagurile PHP <? ?>.

P.S. Sa nu veniti cu intrebari stupide. De ex:
De ce nu ai pus tu tag-urile PHP ?
Raspuns:deoarece atunci cand incerc sa le pun imi afiseaza <php>[/b]

_________________
Respecta si vei fi respectat!!!
I love Firefox
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://muchisinau.sytes.net/
 
[PHP] Strlen
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Tutoriale :: Tutoriale Diverse :: HTML, PHP, MySQL, MsSQL-
Mergi direct la: